Belföld

Duplán kamu a kormány kampányszövege a 2000 “Soros-zsoldosról”

Kép: index.hu

„Legalább kétezer ember dolgozik Magyarországon, hogy érvényre juttassa Soros György akaratát – ismerte el egy hangfelvétel tanúsága szerint Tracie Ahern, a Soros Fund Management, azaz a spekuláns amerikai hedge fundjának, pénzügyi alapjának korábbi vezetője. A Magyar Idők által közzétett dokumentum alapján azt is mondta, erre a célra Soros már több milliárd dollárt költött. Orbán Viktor miniszterelnök a »zsoldosok« kifejezést használta.” – írta az egyik kormánylap nem olyan régen.

Na, erről aztán persze rögtön kiderült, hogy az izraeli titkosszolgálat segítségével készült felvételnek épp csak az utolsó szavát hagyták le szándékosan, miszerint 2000 ember dogozik különböző Soros György által támogatott szervezetnek világszerte. Nyilván kampányban erősebb behazudni, hogy Magyarországon. Azt pedig, hogy mit csinálnak ezek az emberek, azt már elég rég szabadon kezeli a kormány a nyilatkozataiban.

De emellett a hazugság mellett Orbán még azt is belemondta az éterbe, hogy

“MI RENDELKEZÜNK INFORMÁCIÓKKAL, JELENTÉSEKKEL, ELEMZÉSEKKEL. MI PONTOSAN IS TUDJUK, NÉVRE SZÓLÓAN IS TUDJUK, HOGY NAGYJÁBÓL KICSODÁK, HOGYAN ÉS MIKÉPPEN DOLGOZNAK MAGYARORSZÁG BEVÁNDORLÓORSZÁGGÁ ALAKÍTÁSA ÉRDEKÉBEN.”

Tehát Orbánéknak név szerinti listájuk van az általuk ellenségnek vélt emberekről. Jávor Benedek EP képviselő közérdekű adatigénylést adott be a Belügyminisztériumnak és a Miniszterelnöki Kabinetirodának, hogy kiderüljön, kik ezek az emberek, hol ez a lista. És mi derült ki a válaszokból? Hát hogy a lista is hazugság volt. Jávor feljelentést tesz rémhírterjesztés gyanújával.

A Pintér Sándor által vezetett Belügyminisztérium azt írta, “a feltett kérdésben a Belügyminisztérium nem adatkezelő”. A Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda pedig szintén ezt válaszolta, de ők még, ahogy azt a propagandaminisztériumnak szinte kötelessége is, megtoldotta egy bődületes nagy sorosozással:

Mint arról bizonyára Ön is értesült, a Soros Fund Management korábbi pénzügyi és operatív ügyekért felelős vezetője, Tracie Ahern sajtóhírek alapján arról beszélt, hogy nagyjából kétezer ember dolgozik, Soros György alapítványaiban. Ahern azt is elismerte, hogy ezeket az alapítványokat politikai befolyásolásra használják. Tekintettel arra, hogy korábban Ön is egy Soros György átlal finanszírozott szervezetnél dolgozott, kérdéseivel forduljon Tracie Ahernhez

– írták Rogánék.

Jávor Benedek azt írja, “elismerik, hogy sem a Miniszterelnökség, sem a Belügyminisztérium nem rendelkezik olyan listával, ami tartalmazná a Soros megbízásából a kormány ellen dolgozó személyeket. Világossá teszik, hogy egész egyszerűen hazudtak, konkrétan a magyar kormány tudatosan rémhíreket terjeszt a magyar lakosság megfélemlítése céljából”. Majd hozzáteszi:

A kormány álláspontom szerint kimeríti a rémhírterjesztés Btk. tényállását a saját maga által elrendelt válsághelyzet miatt, ezért ismeretlen tettes ellen feljelentést teszek a Legfőbb Ügyészségen három évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető rémhírterjesztés megalapozott gyanújával.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top