Belföld

Idén akár 30 ezer családot rakhatnak ki az otthonaikból legfőképp a devizakárosultakat!

Kép: HírTV

A mai naptól ugye kilakoltatások hullámai kezdődhetnek meg, leginkább devizaadósok és devizakárosultak. Ők vannak jobban ennek a veszélynek kitéve, akik nem tudják fizetni. MOST pont a KILAKOLTATÁSUKRÓL olvastam a hírekben, ha igaz IDÉN akár 30 ezer családot rakhatnak ki az otthonaikból.

 

Ehhez meg kellett Orbánnak várnia a választást, aztán kénye kedvére ÖNKÉNYURALKODHAT!!! KEGYETLENSÉG amit a még ITTHON ÉLŐ MAGYAROKKAL meg mer tenni a Fidesz! Schmuck Erzsébet az LMP elnökségi tegja szerint ebben az évben akár több 10 ezer devizahiteles család kilakoltatására is sor kerülhet. Ilyen ország nincs mégegy a világon, amelynek Kormánya adósságrabszolgaságba taszította volna állampolgárait, ahol a felvett hitelek 3-4-szeresét kell visszafizetni. Persze ennek a bankok és az MNB a haszonélvezői – mondta el Schmuck Erzsébet. Ennek példájára egy családnak tavaly év végén kilakoltatás lett a veszte. Egy ötmilliós lakáshitel-tartozásnak, amit a végére 33 milliósra duzzasztottak. Így nem hagynak senkit az út szélén.

 

Ötmillióval tartozol? Akkor fizess 33 milliót! Erről tettem egy videót is ide, amit érdemes megnézni. A DEVIZAHITELESEK ÁTLAG ÉLETKORÁBA NEM FÉR BELE, a hátralévő hiteltartozás kifizetéséhez szükséges futamidő – mondta el a Bankcsapda Érdeklépviseleti Szervezet egyik aktivistája.






 

A devizahitelt a hivatalok szerint átlagosan 30 év körüli emberek vették fel. A csalás miatt 10 év telt el anélkül, hogy a hitelfelvevők tartozása csökkent volna. Az akkori devizahiteles, ma 40 év körül van. A megnövekedett tőketartozás miatt a törlesztés még átlagosan 25 évig tart. A devizahitel maradéktalan letörlesztésekor az adósok többsége 65 éves lesz. Magyarországon a hivatalos átlagéletkor 2016 – os adat szerint 64 év. Persze ez csak azokra vonatkozik, akik tudnak fizetni, a többiekre sokkal szomorúbb sors vár. AZ EGYIK FORGATÓKÖNYV AZ, HOGY KIHALUNK, a másik pedig az, hogy közösen, tömegesen fellépve, megakadályozzuk ezt az országos pusztítást. Emberek rajtunk áll az egész!

 

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top