Belföld

638 millió forintot nyert lottón a magyar hajléktalan pár, így élnek most

Kép: 24.hu

Blikk kereste fel Andraschek Lászlót és feleségét, Anikót, akik 2013-ban, hajléktalanként nyertek 638 millió forintot a Skandináv lottón.

 

Andraschek László alkoholproblémákkal küzdött, de három éve nem iszik. A házaspár jelenleg négy lakást és egy bolthelyiséget ad bérbe, ebből a lap számításai szerint milliós bevételre tesznek szert. Anikó mégsem felhőtlenül boldog: lányuk elvált, unokáik elkerültek Győrből, ez pedig nagyon fáj a nagymamának.






 

A jövendőbeli nyerteseknek azt tanácsolja:

Befektetni mindenképp megéri, ha nyerünk. Hogy kinek mi sikerül, azt az idő igazolja, de olyasmivel érdemes foglalkozni, amihez értünk, vagy nem kell különösebb szakértelem hozzá. Az ingatlan mindig jó befektetés.

 

Az asszony úgy látja: nagyon nehéz, de nem lehet mindenkinek segíteni,

a szeretteinknek sem. Sokan ilyenkor érdekből keresnek fel. Amit viszont mindenképpen tegyünk meg, ha nyertünk, hogy bakancslistát készítünk.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top