Belföld

Az ellenzéket köpködte Szili Katalin a Fidesz-tévében, de a legundorítóbb, amit a kivándorló fiatalokról mondott (+videó!)

Kép: nyugatifeny.hu

Megszolgálja a zsíros apanázst, amit miniszterelnöki megbízottként kap.

A havi egymillió forintos fizetésért Orbánnak “dolgozó” Szili Katalint hívták be szerdán az EchoTV-be, hogy vele “elemezzék” ki a Fidesz győzelmét (amit egyébként választási csalások tucatjaival, médiamanipulációval, aránytalan választási törvénnyel, százmilliárdos propagandával és migráns-riogatással értek el Orbánék – a szerk.)

 

Szili: A nép leváltotta a jelenlegi ellenzéket címmel feliratozott interjúban arról beszélt, hogy az ellenzéki pártok (!) át akarták verni a választókat, és örömmel konstatálja, hogy “az április nyolcadikai eredmény azt jelzi, hogy a választók nem verhetők át”.

 

Szili szerint “nemzetben gondolkodó, keresztény elveket valló baloldalra”lenne szükség, és lényegében hazaárulónak bélyegezte az ellenzéki pártokat, mert azok nem a nemzeti kérdéseket tartják elsődlegesnek (bármit jelentsen is ez).






 

Azt is mondta, hogy április nyolcadikán az emberek egy olyan politikára szavaztak, amelyben “van a nemzetnek egy saját karaktere, saját elképzelése a jövőjéről”.

 

De a leghazugabb, legbicskanyitogatóbb rész csak ezután következett. A Fidesz által külföldre üldözött fiatalok kapcsán Szili azt bírta mondani (szó szerinti idézet következik):

“Vannak politikusok, akik azt mondják, hogy micsoda dolog ez a kivándorlás, mert elhagyják az országot. Ugyanakkor Európa-pártiak. Akkormiért olyan nagy probléma, ha valakik elmennek, 1-2 évet külföldön dolgoznak, és utána visszajönnek és ezt a hazát gyarapítják?

 

 

 

NYF-kommentár: Te hol élsz, Kati? Ezek a fiatalok NEM JÖNNEK VISSZA, mire jönnének? Az 50 ezer forintos közmunkára? Vagy 120 ezerért óvónőnek, amikor 130 ezerbe kerül az albérlet? Mészáros Luca történetemegvolt? Ha kijózanodtál, gondolkodj el egy kicsit és köpd szembe magad!

 

Mazochisták itt találják a teljes “interjút”:

 






forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top