Belföld

Orbánék intézkedése arra utal, hogy rettegnek a börtöntől – mutatjuk a legújabbat

Forrás: Euronews

Térben és időben is kiterjesztette a Kossuth tér jövő heti lezárását az Országgyűlési Őrség. A honlapjukra felkerült legfrissebb intézkedési terv szerint

 

MÁR HÉTFŐ ESTE HATKOR LEZÁRJÁK A PARLAMENT KÖRNYÉKI TERET, BELEÉRTVE A 2-ES VILLAMOS VONALÁT ÉS AZ ALSÓ RAKPARTOT IS.

Az nem változott, hogy a lezárás kedd délután kettőig marad érvényben.

Legjobb tudásunk szerint, az áprilisban “megválasztott” országgyűlésnek másnap, május 8-án lesz az alakuló ülése. Eredetileg csak aznap reggel hattól délután kettőig lett volna elkordonozva a Kossuth tér (és csak kisebb területen), de az Országgyűlési Őrség a múlt hét második felében módosította a rendelkezést.

 

Nem tudni, miért hozták előre 12 órával a parlament környékének elszigetelését, ahogyan az sem, hogy miért nőtt meg a lezárt terület nagysága.

 

 

Az intézkedés túl sók jót nem vetít előre

Az, hogy térben és időben ennyire kiterjesztették a lezárást, sok jót nem sejtett erről a parlamenti ciklusról. Egészen elképesztő, hogy milyen mélyre süllyedt a hatalom. Orbán Viktor és a Fidesz nagyon fél. Nem is csoda, hiszen a rendszerváltás után ilyen “szürke” módszerekkel még senki sem “nyert” választásokat”
Ők is tudják, hogy ezt sokáig nem úszhatják meg. Egy darabig meg lehet próbálni kitiltatni az embereket a parlament elől. De ezzel nem lehet elfedni az országunk valós helyzetét. Nem lehet kordonokkal elintézni az egészségügy, oktatásügy áldatlan állapotát.







  

Elzárásra szükség van

Úgy gondolom, hogy valóban szükség van elzárásra. De azt úgy hívják, hogy börtön. Oda pedig mindazokat kell becsukni akik az elmúlt 8 évben szisztematikusan kifosztották és tönkretették hazánkat.
Nem csoda, hogy lezáratja a parlament környékét. Pontosan tudják, hogy egyszer a játék véget ér és a jó isten sem védi meg őket a börtönévektől.
Fideszes Urak ennyire félnek, hogy kirángatják őket a parlamentből, egészen a börtönbejáratáig?

 




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top