Külföld

A lengyelek megmutatják, hogy pitizik Orbán Putyinnak

comment.blog.hu

A Válasz.hu vette észre, hogy egy lengyel sitcomban, a tavaly óta látható Ucho Prezesa (Az elnök füle) címűben, Orbánból csináltak hülyét az alkotók. A lengyel közélettel foglalkozó politikai szatíra a Youtube-on és a Showmax nevű streamingszolgáltatón látható, a nézettsége meg elég fasza, akad 3,6 milliós nézettségű epizódja is.

 






A Magyar rulett című epizód nekünk azért lehet érdekes, mert szerepel benne Orbán Viktor is, akit egy tört (betanult) magyarsággal beszélő színész alakít. Az epizódhoz van angol felirat, a szöveg sem túl bonyolult, egyszer meg lehet nézni, de annyira nem jó, hogy visszajáró vendég legyek.

 

A lengyel elnökhöz haverkodni érkező Orbánnak egyszer csak megszólal a telefonja, Putyin az, akinek hallhatóan benyal és alázatosan beszél vele, és be is bukik valami lengyel dealt a végén. Mondom, annyira nem vicces.

 

 






forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top