Sport

Kifütyülték a miskolci polgármestert a stadionavatón

Fotó: Huszti István / Index

Megnyitotta kapuit a 13 milliárdból megújult Diósgyőri Stadion szombaton, ahol telt házat, azaz 14 ezer embert várnak a Mezőkövesd elleni találkozóra. Az átadóünnepségen beszédet mondott Fürjes Balázs kormánybiztos, aki kijelentette, hogy megérdemlik a miskolciak az új stadiont, majd Kriza Ákos polgármester következett, akit egyhangúan kifütyült a közönség.

 

Fürjes a beszédét azzal kezdte, hogy a kormány nevében kijelentette: megérdemlik a miskolciak a stadiont. Azt mondta,

az önöké a legnagyobb.

 






Majd megismételte, hogy a miskolciaké a legnagyobb szurkolótábor vidéken. Szerinte kemény, mint az acél, és arról is híres a szurkolótábor, hogy mindig elmondják a véleményüket.

Fotó: Huszti István / Index

 

Ezután Kriza Ákos polgármester beszélt, aki nem volt könnyű helyzetben, mert a beszédét végig éles füttyszóval kísérte a közönség. Szerinte a XXI. századi stadion a várost szimbolizálja, és éveken át küzdöttek, hogy birodalom épülhessen. És ez az építkezés jó alkalom volt szerinte a párbeszédre, az összefogásra. Eközben szólt a fütty, majd megköszönte a kormány támogatását.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top