Belföld

Testápolóval szabadították ki a nőt, aki beszorult a négyes metró és a peron közé

Kiemelt képünk illusztráció | 24.hu

Az Index talált rá Dr. Novák Hunor gyerekorvos bejegyzésére, aki arról számolt be Facebook-oldalán, hogy egy néni beesett és beszorult a metró mellé, ő pedig néhány utastársa segítségével testápolóval szabadította ki az idős asszonyt.






Kb. egy órával ezelőtt a négyes metrón utazva a megállóban nagy sikoltozás: leszállva azt láttam, hogy egy idős hölgy jobb karja válltól beszorult teljesen a metró és a peron közé. Szerencsére karját még nem vágta le, és fontos volt kihúzni a végtagot, hogy mielőbb keringést kapjon, mert mire a tűzoltók emelik meg az egész szerelvényt, karja akár el is halhatott volna.

– kezdi bejegyzését.

 

Megköszönte annak a néhány embernek, aki segített, és hálás volt a kiváló ötletért is,

ugyanis valaki adott testápolót, amivel síkosítva nagy nehezen ugyan, de kb. egy métert a nénit és karját húzva hátrafelé nagyobb volt a rés a metró és peron között, így a nő vérző, sérült karját ki tudtuk szedni a metró mellől.

 

A katasztrófaturisták viszont elkeserítették, mert ahelyett, hogy ők is segítettek volna, telefonjaikkal vették fel a balesetet.






Megemlíti még, a kiérkező mentősöktől csak nehezen kapott kézfertőtlenítőt és azt is csak minimális mennyiségben. Ugyanakkor ezért nem a mentősöket hibáztatja, hanem a pocsék egészségügyet, mert emiatt van az, hogy ha a ő fertőtlenítőt kap, akkor nem jutott volna a többi betegnek, mert egyszerűen nincs.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top