Gazdaság

Még mindig nincs elég stadion az országban

hvg.hu

Nem találtak közelebb használható stadiont, Óbudán játssza a hazai meccseit a Monor.

 

Már most megnyerte a Monor az NB III-as bajnokságot, de a Pest megyei városban így sem lesznek másodosztályú meccsek az őszi szezontól. A klubvezetés ugyanis bejelentette: jobb híján Óbudán lesz a hazai pályájuk.






 

Mint írták, törekszenek arra, hogy hamar alkalmas legyen a saját pályájuk az NB II-re, de most még nem az. A másodosztályú Cegléd ugyan szinte Monor mellett, Albertirsán játssza épp a hazai meccseit, amíg a saját stadionja épül, de az a pálya jövőre már nem kapja meg az NB II-es engedélyt.

 

Azt nem tudni, hogy a ceglédi stadion mikorra lesz készen, így lehetőségként maradt Soroksár és Óbuda – végül a III. Kerület stadionja mellett döntöttek. Ott egyébként már az NB II második vidéki csapata lesznek ők, hiszen a Vác is ott játssza a hazai meccseit a stadionépítés miatt.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top