Politika

Németh Szilárd honvédelmi miniszterhelyettes lesz

Fotó: Kovács Tamás / MTI

Németh Szilárd kapja a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkári posztját – tudta meg a 24.hu. Simicskó István távozása után a honvédelmi tárcát több évtized után nem civil, hanem egy a hadseregtől érkező vezető irányítja majd, Benkő Tibor vezérezredes, Németh Szilárd pedig a miniszter helyettese lesz.

 

Az már kedden kiderült, hogy nemzetbiztonsági bizottság alelnöki posztját nem Németh Szilárd, hanem Németh Zsolt tölti majd be, aki a parlament külügyi bizottságnak az elnöke.






 

A 54 éves Németh Szilárd, a korábbi rezsibiztos egy csepeli iskolában napközis nevelőként kezdte karrierjét, majd a Budapesti Tanítóképző Főiskola könyvtár-tanítói szakának elvégzése után igazgatóhelyettessé nevezték ki. A 2010-es Fidesz-győzelem előtt a MÁV személyügyi főosztályán volt a szervezési osztály vezetője, majd a VITUKI (Környezetvédelmi és Vízgazdálkodási Kutató Intézet) szakági igazgatója lett. 2010-ben Csepelen polgármesterré választották, parlamenti képviselőként a honvédelmi bizottsági elnöki poszt volt az eddigi legmagasabb megbízatása. 2015 óta a Fidesz alelnöke – írja a 24.hu cikke.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



2 hozzászólás

2 Comments

  1. Városi istván

    2018-05-10 at 09:08

    HA A MAGYAR HADSEREG TISZTI KARÁBAN MÉG VOLNA EGY KIS BECSÜLET,AKKOR MOST EGYÖNTETŰEN BEADNÁK A LESZERELÉSI KÉRELMÜKET!

  2. kacsor

    2018-05-11 at 14:59

    Viktor megteszi, behozza az Izraeli migránsokat jó pénzért ! Volt nincs Magyar ország. Kételkedés helyett gondolkodj ! https://www.facebook.com/groups/321506148378439/?ref=bookmarks

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top