Politika

Mészáros Lőrinc gázszerelőként 95 ezer évig dolgozhatott volna a tavalyi keresetéért

MTI / Komka Péter

Nemrég megmutattuk, mekkora vagyont is takar Mészáros Lőrinc 2017-es 160 milliárd forintos meggazdagodása. Most pedig kiszámoltuk, hány évig kéne ezért az összegért dolgoznia, ha marad eredeti szakmájánál, ami a gázszerelés.

 

A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat legfrissebb, 2016-os adatai szerint a 7521-es, vezeték- és csőhálózat-szerelő (víz, gáz, fűtés) FEOR-ba tartozó dolgozók átlagosan bruttó 211 367 forintos keresettel rendelkeztek. Mészárosnak három gyereke van, de elég merész lenne azt állítani, hogy az eltartott kategóriába esnek, így Orbán Viktor közeli barátja a levonások után 140 559 forintot kapna a számlájára minden hónapban, ha maradt volna gázszerelő. Ez egy év alatt 1 686 708 forintot jelent, ami azt jelenti, hogy a 160 milliárd forintért

egészen pontosan 94 589 évig kéne dolgoznia.






 

Szemléletésképpen: ha visszafelé mennénk az időben, akkor 100 ezer évvel ezelőtt a középső paleolitikumban találnánk magunkat, ahol a neandervölgyi ember éppen a szilánkolás technikáját sajátította el és a csonthéjas növényekkel gyűlt meg a baja.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top