Politika

Váratlan kutatási eredmény jelent meg: ha Orbán ezt meglátja, befejezi a stadionépítést

Kép forrása: MTI - Kollányi Péter

Ha Orbán Viktor is elolvassa azt a kutatást, amit amit a Vasárnapi Hírek megbízásából a Publicus Intézet készített, szinte egészen biztos, hogy felhagy a stadionépítésekkel, sőt, a tao-programot is azonnali hatállyal beszántja.

 

Állj meg egy kicsit!



Független médiáként sokszor írunk olyan híreket melyek a hatalomnak nem tetszenek vagy épp nem akarnák, hogy az emberekhez eljusson. Ezért kérünk téged a magad módján támogass minket!

Ezt jelenleg következő képpen tudod megtenni: lájkolod az oldalunkat és gyakrabban meglátogatsz minket. Ezzel megőrzöd függetlenségünket és segíted, hogy fennmaradhassunk.

Köszönjük!

A cikk folytatódik ↓

 
A felmérésből ugyanis kiderül, hogy a magyarok 79 százaléka nem ért egyet azzal, hogy közpénzen építenek futballstadionokat. Ami még meglepőbb, hogy

A FIDESZ-SZAVAZÓK 60 SZÁZALÉKA IS ELLENZI A KÖZPÉNZBŐL ZAJLÓ STADIONÉPÍTÉSEKET.

 

Az MSZP-szavazók 96, a Jobbik-szavazók 95, a bizonytalanok 85 százaléka elutasító a stadionberuházásokkal szemben.

A felmérés kitér arra is, hogy mindössze 7 százalék gondolja jónak a tao-programot, (a tao arról szól, hogy a cégeknek a nyereségadójuk egy részét az állami költségvetés helyett különféle sportegyesületeknek adják.) Erről a rendszerről még a fideszeseknek is csak 15 százaléka nyilatkozott pozitívan.

 

A válaszadók 72 százaléka véli úgy, hogy az állami támogatások ellenére nem javult a magyar foci színvonala, a Fidesz-szimpatizánsoknak 55 százaléka nem lát fejlődést.






A fentiek alapján tehát Orbán stratégiai szempontból akkor döntene a legjobban, ha felhagyna a stadionok esztelen építésével, és a sportegyesületek helyett például az egészségügybe vagy az oktatásba invesztálná a nyereségadó ezen részét.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



1 Comment

1 Comment

  1. Epü

    2018-05-14 at 06:51

    ovi a FIFA 2018-as foci játék alapján hiszi, hogy ér valamit a magyar foci. A valóság nem is érdekli.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top