Politika

Még a nyári uborkaszezon előtt megszavazzák a Stop Sorost

24.hu

A magyar kormánynak Brüsszel bevándorláspolitikájával szemben kell érvényesítenie álláspontját, vagyis Brüsszel politikája a kormány előtt álló legnagyobb kihívás – jelentette ki Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában.

 

Állj meg egy kicsit!



Független médiáként sokszor írunk olyan híreket melyek a hatalomnak nem tetszenek vagy épp nem akarnák, hogy az emberekhez eljusson. Ezért kérünk téged a magad módján támogass minket!

Ezt jelenleg következő képpen tudod megtenni: lájkolod az oldalunkat és gyakrabban meglátogatsz minket. Ezzel megőrzöd függetlenségünket és segíted, hogy fennmaradhassunk.

Köszönjük!

A cikk folytatódik ↓

 

Elmondta azt is, hogy a Fidesznek az a feladata, hogy segítse a kormányt Magyarország identitásának, kultúrájának, jövőjének és biztonságának megvédésében. Szerinte ebben a helyzetben még a nyári szünet előtt szeretnék befejezni az Országgyűlésben a “Stop Soros” törvénycsomag részletes vitáját, így legkésőbb július elejéig lehetőség nyílik a javaslat elfogadására.

 

Ahogyan korábban beszámoltunk róla: két hónap alatt 2,46 milliárdért rendelt hirdetéseket a kormány a Stop Soros törvénycsomaggal összefüggésben. A Stop Soros híre eljutott külföldre is, számos nagy múltú lap elemezte a lépést.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top