Belföld

Szívszorító dalt írt a Kistehén a magyar valóságról – Orbánnal kellene megnézetni

Kép forrása: Kistehén - Youtube

Egyszerű, de csontig hatoló szövegezéssel tette közzé új videoklipjét a Kistehén zenekar “Bocsánat” címmel, amit elsőként a hvg.hu Kult rovatában tekinthettek meg az olvasók.
 

Állj meg egy kicsit!



Független médiáként sokszor írunk olyan híreket melyek a hatalomnak nem tetszenek vagy épp nem akarnák, hogy az emberekhez eljusson. Ezért kérünk téged a magad módján támogass minket!

Ezt jelenleg következő képpen tudod megtenni: lájkolod az oldalunkat és gyakrabban meglátogatsz minket. Ezzel megőrzöd függetlenségünket és segíted, hogy fennmaradhassunk.

Köszönjük!

A cikk folytatódik ↓

 

A Bocsánat című dal a társadalom peremén élőkről szó. „A dal egy refrénből indult, „ne haragudj, csak megkértelek, de bocsánat” – egy olyan ember mondata ez, aki a társadalomban alárendelt, kitaszított helyzetben él, ezt a helyzetet elfogadja, segítség nélkül változtatni ezen nem tud, de azt kéri a társadalomtól, hogy nézzék őt is embernek, hiszen ennyit ő is megérdemel”, mondja Kollár-Klemencz a HVG-nek.

 

Nincs sok konkrétum a klipben, de aki járt már Budapest utcáin, az pontosan érzi azt a sokkoló hangulatot, amit a klip átad. Kívánjuk, hogy Orbán Viktor is tekintse meg a videót, hátha megmozgat benne valamit, bár erre nagyon kevés esélyt látunk…

A klip itt tekinthető meg:

 

 






forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top