Tech

Érdemes megnézni ezt a koncepcióvideót a Samsung Galaxy S10-ről

hvg.hu

Bár egy koncepcióvideó még nem a valóságos eszközt mutatja, készítői a vágyaikon kívül a kiszivárgott információkat is felhasználják. Az alábbi videó a jövő év elején várhatóan megjelenő Galaxy S10 egy elképzelt változatát vetíti elénk.

 

Még nem tudni pontosan, hogyan fogják nevezni a Galaxy S sorozat következő tagját (hallhattunk már a sorozat átnevezéséről), de azért most maradjunk meg a Galaxy S10 névnél. Ezt a telefont képzelte el a Concept Creator csapata, és könnyen lehet, hogy amit látunk nem is lesz messze a valóságtól.

 

A telefon szerintük fémből és üvegből készül, és a hátoldali duplakamera függőleges elrendezésű lesz. A telefonon lesz (alul) C típusú USB port és 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó. A bekapcsoló gomb a 6,3″-es kijelző jobb oldalára került, a hangerő-szabályozó és a Bixby gombja pedig az átellenes oldalra, de arra azért ügyeltek, hogy jól megkülönböztethető legyen az egyik a másiktól.






 

Különösen szembeötlő, hogy mennyire vékonyak a keretek, oldalt szinte nem is léteznek, de alul és felül is vékonyabbak, mint a Galaxy S9 esetében. A koncepcióvideó jó pár színváltozattal is számol, így elképzel piros, ezüst, kék és fekete Galaxy S10-et is.

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top