Politika

Ásványvíz, tojás, újság, áram? Bármit vásárolna, Mészáros-termékekbe botlik

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A rántottától az áramfogyasztáson keresztül az olvasnivalóig az élet egyre több területén megkerülhetetlen a leköszönő felcsúti polgármester.

 

Nem is gondolnák sokan, milyen könnyen találkozhatnak olyan termékekkel, amelyeket a Mészáros Lőrinchez köthető cégbirodalom kínál – olvasható az e heti HVG-ben. A Mátrai Erőmű az ország második legfontosabb energiaforrása a paksi erőmű után, a Hunguest Hotels szállodáiban 1,4 millió vendégéjszakát töltöttek el tavaly, a Balatontourist kempingjeiben pedig 655 ezret. A Vivienvíz évi 6 millió másfél literes ásványvizet palackoz, az MKB Bank 190 ezer ügyféllel áll kapcsolatban. A Mediaworks vidéki lapjai pedig a választópolgárok 43 százalékához eljutnak.






 

De elindul Mészáros saját sportszermárkája is – az egykor Felcsúton is focizó Szélesi Zoltán feleségével közösen viszik a céget –, a 2rule nevet már levédették, ahogy a piros-feketében vagy piros-fehér-zöldben repülő turulos logót is. De a Mészáros-birodalomhoz került két tokaji borászat, a leköszönő felcsúti polgármester gyerekei pedig ajtó- és ablakgyártót vettek.

 

Aki pedig csak enni szeretne, az is találkozhat Mészárosék termékeivel: az Újházi Tyúk Kft. 200 ezer tyúkja az ország minden egyes lakosát évente átlagosan hat tojással ajándékozza meg.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



1 Comment

1 Comment

  1. Czigler Mária

    2018-05-18 at 14:12

    Azért olyan drága az áram mert az az emberre hasonlító valakié a pénz!!!Miért nem járnak utána honnan vannak ennek a vérszívónak a milliárdjai!!???Számoltassák el,hogy az első milliói hogyan származhattak a gázszerelésből!!Mit a csudát csinál az ellenzék????Nem dísznek vannak ott!!!!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top