Gazdaság

Van olyan benzinkút, ahol már 500 forint a gázolaj

24.hu
Az autósok valóban hatalmas különbséget tapasztalhatnak a töltőállomások árai között.

Pénzcentrum utánajárt, mennyire kell komolyan venni, hogy az egyes kutaknál literenként 50 forintos különbségek is lehetnek. Nagyon. Az újabb áremelés után a holtankoljak.hu frissítette adatait. Azok szerint egyelőre csak a gázolaj literenkénti átlagára lépte át a lélektani határnak tartott 400 forintot, az egyes kutak eltérő árképzése miatt dízeles, benzines autók vezetői is találkozhatnak már 450 forintos árral.

A legdrágább prémum benzin literje 489,9 forint, a csúcs pedig a prémium gázolaj, 501,9 forintért. 

 






A Pénzcentrum megnézte, miként alakulnak az árak Budapesten és  50 kilométeres vonzáskörzetében. Hatalmas különbségek vannak.

 

A fővároshoz közeli, legdrágább benzinkutakon már 445,9 forint a  gázolaj és 440,9 forint a benzin, míg a legolcsóbb kutakon 371,9 forint a gázolaj és Albertirsán egy liter benzinért csak 363 forintot kérnek. A szakportál adatai szerint az M7-es, M5-ös és M1-es autópályák mentén működő benzinkutak a legdrágábbak.




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top