Egyéb

Geri Tibor: Nyílt levél az alkotmányjogászoknak!

Youtube
Tisztelt Alkotmányjogászok és Jogalkotásban Érintett Jogászok!

 

A diktatúra ünnepelni készül. Annak az évfordulóját akarják megünnepelni, amikor elkövették az évezred politikai bűncselekményét. Egy jogilag érvénytelen törvénnyel – melynek a Magyarország Alaptörvénye nevet adták – kísérletet tettek a magyar alkotmányos rend és az ezer éves magyar állam megszüntetésére. És Önök jogászok, a bűnözőkkel együtt akarnak ünnepelni! A politikusok többsége védekezhet azzal, hogy „nem tudta”, hogy mit tett, mit tesz. De Önök, jogászok, ezt nem tehetik meg. Mert pontosan tudják, hogy egy politikai diktatúrában, egy jogilag érvénytelen Alaptörvényt akarnak 25-én, hétfőn ünnepelni.





A politikusoknak már nincs lehetőségük változtatni elkövetett hibájukon, az Alaptörvény megalkotásával elkövetett hazaárulásuk befejezett TÉNY, és a diktatúra után megkapják az ezért járó büntetésüket. Magyarországon többé soha nem lehetnek politikusok és nem lehetnek alkalmazottai az új magyar államnak. De Önök, jogászok, akik nem vettek részt közvetlenül a cselekmény elkövetésében, még dönthetnek másképp. Beláthatják, hogy korábban – amikor nem tették szóvá a politikusok jogsértését – hibáztak, és most felülbírálhatják korábbi álláspontjukat. Kimondhatják az Alaptörvény közjogi érvénytelenségét!!! Ezzel segíthetik a diktatúra békés és időben gyorsabb felszámolását.

 

Azt ne mondják, hogy nem tudták. És azt főleg ne próbálják meg, hogy továbbra is az érvényességét akarják bizonygatni. Nem lehet. Önök illetve az Önök elődei – akaratukon kívül is – tökéletes munkát végeztek 1989-ben a magyar állam alaptörvényének módosításával, és ideiglenes alkotmánnyá változtatásával. Ezzel megteremtették a fejlődés irányát, és egyben megakadályozták a politikusokat abban, hogy jogilag érvényes módon változtassanak az alkotmányos rendszeren.

 

1989 óta a magyar alkotmányos rendszeren csak a magyar nép változtathat! Mert ’89-ben a kommunista képviselők egy politikai tárgyalássorozat eredményeként megszüntették az 1920 óta tartó képviselői szuverenitást, és a ’49 óta használt, de a képviselők által kisajátított népszuverenitás elvét tételes jogba foglalták. „2.§ (2) A Magyar Köztársaságban minden hatalom a népé….” Ezzel egy időben az ideiglenessé tétellel módosították a törvény hatályát is, megszűnését a nép által alkotott Magyarország Alkotmánya megalkotásához és hatályba lépéséhez kötötték.

 

Fentiekből következik, hogy a képviselők NEM TUDJÁK hatályon kívül helyezni a Magyar Köztársaság Alkotmányát, tehát az hatályban van a mai napig. És ha az ideiglenes alkotmány – ami egyben az állam alaptörvénye is – hatályban van, akkor az ezer éve jogfolytonos magyar állam ma is a Magyar Köztársaság. A jogilag érvénytelen Magyarország nevű diktatúra semmiképp NEM LEHET a magyar állam.

 





Ezt a diktatúrát a magyar nép a magyar állam hatályos jogával és a nemzetközi jog segítségével („Minden népnek joga van az önrendelkezésre.”) mindenképpen felszámolja. Nem 250 vagy 150, de nem is 40 év múlva, hanem sokkal hamarabb, még az Önök életében. Vagy békésen, vagy egy 4. szabadságharccal, ami a nemzetközi jog 1967-es megváltozása miatt most csak sikeres lehetne. Önöknek van esélyük, hogy ne a politikusok sorsában osztozzanak. Adunk egy utolsó lehetőséget, hogy a nép és a hazaáruló politikai elit közötti politikai küzdelemben a nép oldalára álljanak, és segítsék a diktatúra békés felszámolását.

 

Felszólítjuk Önöket, hogy amíg nem leszünk 100 ezren, addig csatlakozzanak az Alkotmányos Magyarországhoz, és velünk együtt Önök is mondják ki az igazságot, mondják ki az Alaptörvény jogi érvénytelenségét. Amennyiben ezt nem teszik addig, míg 100 ezren nem leszünk, utána már nem tehetik meg. Mert a politikai elitnek adott utolsó figyelmeztetés után már a politikusok sorsában osztoznak, velük esnek azonos megítélés és elbírálás alá.

 

Most még dönthetnek jól! Mondjanak végre igazat, mondják ki az Alaptörvény közjogi érvénytelenségét, és csatlakozzanak a magyar nép önrendelkezésért és szabadságért vívott harcához. Még megtehetik, saját sorsuk még az Önök kezében van. Csatlakozzanak a magyar néphez!





 

Geri Tibor az Alkotmányos Ellenállás egyik meghirdetője, az Alkotmányos Magyarország társadalmi önszerveződés alapító tagja.

 

OSZD MEG, HOGY ELJUSSON A MEGFELELŐ SZEMÉLYEKNEK!




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top