Politika

Kormányközeli rádió lesz az egykori Class FM helyén

hvg.hu

Két pályázó indult a vonatkozó frekvenciapályázaton, egyiküket azonban formai hibákra hivatkozva kizárta a testület. Mit ad isten, a győztes pont az lett, amelyik Andy Vajnával és Mészáros Lőrinccel is kapcsolatba hozható a 24.hu szerint.






 

A lap értesülése alapján a Hold Reklám Kft.-t hozta ki győztesnek az egyetlen országos vételkörzetű kereskedelmi rádiós frekvenciára vonatkozó pályázaton a Médiatanács eheti ülésén. A másik pályázót formai hibákra hivatkozva kizárta a fideszes delegáltakból álló testület.

 

A keddi döntés következtében a Class FM által 2016. november 20-ig használt országos kereskedelmi rádiós frekvencia helyén nagy bizonyossággal a kormányközeli kft. sugározhat majd rádióműsort, tovább növelve ezzel a Fidesz-közeli médiumok számát – írja a lap.

 

A vonatkozó cég a 24.hu írása szerint összefüggésbe hozható a múlt héten 30. rádióját megvásárló Andy Vajna filmügyi kormánybiztossal, valamint a polgármesteri címtől már elbúcsúzott Mészáros Lőrinccel is. A Médiatanács tenderén győztesnek nyilvánított cég a Mészáros többségi tulajdonába került MKB Banktól vett fel hitelt, nem sokkal a rádiós pályázat előtt.






 

A céget jelenleg az a Bakai Mátyás vezeti, aki tavaly még a Rádió 1 társügyvezetője volt a Rádió 1-et tulajdonló Andy Vajna mellett – teszi hozzá a lap.

A Hold Reklám Kft. még tavaly ősszel védette le a POP FM és POP Rádió ábrás védjegyeket, ezekből az országos vételkörzetű új rádió tervezett nevére és zenei stílusára is következtetni lehetett.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top