Belföld

Hiányzik a nyelvvizsga? Semmi gond, új diplomamentő program indul

hvg.hu

A nyelvi képzések várhatóan szeptember közepétől indulnak.






 

Új diplomamentő programot indít a kormány a korábbihoz hasonlóan azok számára, akik oklevelüket a nyelvvizsga hiánya ­miatt nem tudták átvenni – írja a Magyar Idők. A lap információja szerint a felkészítő képzésben 1333 ember vehet részt, mintegy 400 millió forintos keretösszeg áll rendelkezésre. Az OFA Nonprofit Kft. által támogatott nyelvi képzések várhatóan szeptember közepétől indulnak, a pályázati felület pedig augusztustól lesz elérhető.

 

Az OFA közlése szerint a nyelvi képzések szeptember közepétől indulhatnak, és 2019. december 31-ig kell lezárulniuk. A támogatás mértéke fejenként legfeljebb 300 ezer forint lehet, a támogatottaknak legkésőbb 2020. március 31-ig kell bemutatniuk a megszerzett nyelvvizsga-bizonyítványukat és az az alapján kiadott diplomájukat – írja a Magyar Idők.






 

A korábbi program sikerét jól mutatja, hogy összesen 6499 diploma megszerzéséhez sikerült hozzájárulni az államilag támogatott képzések segítségével.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top