Belföld

Hurrá, 8 milliárdért épülnek futballpályák Budapesten

Fotó: MTI/Beliczay László

Az MLSZ 8 milliárd forint értékben kötött keretszerződéseket élő- és műfüves futballipályák, illetve öltözőépületek tervezésére és építésére – vette észre az uniós közbeszerzési értesítőben a Zoom.






 

A pályák Budapest közigazgatási területén belül épülnek, 68×105 méteresek lesznek, az élőfüvesekhez öntözőtartályt is kell majd építeni, a műfüvesekhez pályavilágítást.

Fotó: MTI/Beliczay László

 

Az MLSZ négy- és hatblokkos öltözőket is rendelt a pályákhoz.

 

Az élőfüves pályákra vonatkozó rész értéke 1,6 milliárd forint, a műfüves pályákra vonatkozó részé 3,6 milliárd forint, a négyblokkos öltözöké 1,6 milliárd, a hatblokkos öltözőké pedig 1,2 milliárd forint.






 

A győztes cégek közül a Pharos 95 kft. a leginkább említésre méltó. Ők csinálták a felcsúti stadion gyepét és ők adományozták a stadion előtt álló Puskás Ferenc-szobrot is. A cég emellett rendszeres győztese mindenféle stadionos és sportpályás megbízásoknak.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top