Külföld

Videón a nap hőse: felmászott a negyedikre Párizsban, hogy megmentse az erkélyről csüngő gyereket

444.hu | Twitter

Videó készült egy férfiról, aki szombat este felmászott egy párizsi lakóház negyedik emeletére, hogy megmentsen egy az erkélyről kilógó gyereket. A gyerek egyedül volt a lakásban, az édesapja vásárolni ment, de azt állítja, bezárta az erkélyajtót. A gyerek ennek ellenére kitévedhetett, kiesett, de sikerült megkapaszkodnia. Ekkor jött a férfi:

 






 



A videó alapján több ember is összegyűlt az utcán, a gyereket a szomszéd is próbálta megmenteni, de nem érte el. Végül a férfi négy emeletet mászott, majd egyszerűen beemelte a négyéves kisfiút a biztonságos erkélyre.

Az esetet már a rendőrök vizsgálják, a férfit és a gyereket a tűzoltók érték el végül, mindkettőjüket sokkos állapotban találták, a férfinak tele volt horzsolásokkal a keze a mászástól.

 






Párizs polgármestere, Anne Hidalgo Twitter-posztban köszönte meg a férfinak a gyerek megmentését. Ebben azt is elárulta, hogy a neve Mamoudou Gassama, és csak pár hónapja érkezett Maliból, hogy Párizsban kezdjen új életet. (MirrorIndependent)

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top