Politika

Dühös, és rendszerváltást emleget az új ellenzék arca

hvg.hu

Kiakadt Lukácsi Katalin a nyomtatott Heti Válasz megszűnésén, amely lapnak köszönhette, hogy egykor, szüleitől eltérően, a jobboldalt választotta. Lassan már az a kérdés szerinte, „akarunk-e még Magyarországon demokráciát játszani”.






 

“Mennyire szuper demokrácia már az, ahol egy mérsékelt, minden szélsőségtől mentes közéleti lapban még a multik sem mernek hirdetni! Mennyire szuper már!!!…

Ha Orbán Viktor még egyszer azt állítja, hogy kereszténydemokráciát épít, nyíljon meg alatta a föld”

 

– érezhetően felpaprikázta magát Lukácsi Katalin volt KDNP-s politikus, az új ellenzéki tüntetések és politikusok egyik arca a Heti Válasz nyomtatott verziójának megszűnésén.

 

“A megbuherált választási rendszered, a szabadnépesített közmédiád, az ezer elcsalt pályázatod, az intézményesített hazugság- és propagandagyárad, a szalámizgatott ellenzéked tart hatalomban, de nem a NÉP!” Az általában visszafogott, érvelő Lukácsi most érezhetően mérges, és ezt nem is tagadja:

“Dühös vagyok. És dühös emberek váltanak rendszert.”

 

Őt a Heti Válasz elvesztésén akadt ki (“Fontos szerepe volt a Heti Válasznak számomra abban, hogy tinédzserként végül nem a szüleim útját választottam, hanem a baloldal helyett a polgári, kereszténydemokrata értékrendet.”), más az egészségügyen, oktatáson, korrupción stb., “nincs olyan tekintélyelvűvé épülő rendszer, ahol a nép figyelmen kívül hagyása egy idő után ne ütne vissza”.

 

Végül úgy látja, most nem a bal-jobboldal közötti viták ideje van, “alig van nyilvánosság a hatalomtól független jobboldalon, és amennyi szűken még van is, ez nem a szenvedélyes viták ideje, mert ma nem az a kérdés, hogy hogyan tovább Magyarország, hanem hogy akarunk-e még ma demokráciát játszani Magyarországon.”

 






 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top