Politika

A keresztény civilizációra és a magyar tradícióra támaszkodva vezeti minisztériumát Kásler Miklós

168ora.hu

Az emberi lét materiális és szellemi körülményeivel foglalkozik ez a minisztérium. Minden mindennel összefügg, értelemszerűen. Lényegesnek gondolom, hogy a sport, a családügy, a szociálpolitika, az egészségügy összehangoltan működjön”– mondta a Tv2 Mokka című műsorában csütörtök reggel Kásler Miklós, aki szerint a halálos betegségek zöme a tízparancsolat betartásával gyógyítható.  






 Arra a kérdésre, hogy milyen szemlélettel vezeti ezt a nagy minisztériumot, Kásler úgy válaszolt, hogy „emberközpontú szemlélettel,

támaszkodva az európai civilizáció, a keresztény civilizáció, és a magyar tradíció értékeire.”

 

Az egészségügyi tervekről elmondta, hogy az alapellátás megerősítése, a kórházi fertőzések kérdésének gyors megoldása, a sürgősségi ellátást feljavítása az elsődleges prioritások. Kijelentette, hogy

„nemzeti programokat dolgoznak ki három hét alatt a legnagyobb halálozási rátát produkáló betegségek (keringési, daganatok) és a gyermekgyógyászat témájában.”

 






Ezek köré pedig egy nagyon korszerű nemzeti egészségügyi programot építenének fel. A demográfiai helyzet javítása szerinte nem csak anyagi, hanem szemléletbeli kérdés is. – Már az óvodában meg kell ismertetni a család élet értékeit, és ezt végig kell vinni az egész oktatási rendszeren – tette hozzá.

(A 444 nyomán) / forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top