Gazdaság

Másfélmilliárd forint veszett el az OTP-s SZÉP-kártyákról

hvg.hu

Hiába jelezte a bank az ügyfeleknek, hogy május végéig el kell költeni a 2016-ban feltöltött összeget, még mindig voltak, akik elfeledkeztek erről.

 

Az OTP SZÉP-kártyákra két éve feltöltött 77,2 milliárd forintnak mintegy 98 százalékát elköltötték a kártyabirtokosok a május 31-i határidőig, vagyis nagyjából 1,5 milliárd forintot hagytak veszni a kártyatulajdonosok.






 

A munkavállalók egy része most is az utolsó pillanatban költötte el a pénzét, csak májusban mintegy 1,4 milliárd forintot költöttek abból a keretből, amelyet május 31-ig lehetett felhasználni. Ez azt jelenti, hogy. A lejárt utalványok értékét az OTP Pénztárszolgáltató június 30-ig visszautalja a munkáltatóknak. A visszautalt összegekkel a cégek szabadon rendelkezhetnek.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top