Politika

Mindenki siet Orbán Viktor kedvében járni, a felcsúti akadémia csak támogatásokból 5,6 milliárdot kapott tavaly

Fotó: MTI/Beliczay László

A Felcsúti Utánpótlás Nevelésért Alapítvány közhasznú jelentésében tette közzé, hogy tavaly 6,064 milliárd forintnyi bevétele volt, amelyből 5,6 milliárd támogatásokból érkezett – derül ki az MFor cikkéből. A legnagyobb bevétel, 3,1 milliárd forint különböző gazdasági társaságok adományaként érkezett, de az alapítvány taóból is 2,5 milliárdot használt fel tavaly.






 

Fotó: MTI/Beliczay László

 

A tao-rendszer fennállása, azaz 2011 óta Felcsútra már több mint 19 milliárd forint érkezett, amellyel a klub kimagaslik a sporttámogatásban részesülők közül. Ami pedig a cégektől érkező adományokat illeti a 2017-es 3,1 milliárd csak a második legjobb eredményük, ugyanis 2014-ben több mint 4 milliárd forintot öltek bele különböző társaságok Orbán Viktor kedvenc csapatának a fenntartásába.






2011 óta összesen 229 milliárd forint áramlott a futballklubokhoz a taóból.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top