Belföld

Bayer Zsolt felesége vette át az Országos Vérellátó Szolgálat irányítását

archivum.kanizsaujsag.hu

A Magyar Narancs úgy tudja, hogy az Országos Vérellátó Szolgálat országos hálózatának dolgozóit arról értesítették: az eddigi vezető, Drexler Donát után már Bayerné az OVSZ felelős aláíró vezetője.






 

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere menesztette Drexler Donátot az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) főigazgatói székéből, és általános helyettese, Bayerné Matusovits Andrea felel most az intézmény vezetéséért – értesült a Magyar Narancs.

A lap úgy tudja: az OVSZ országos hálózatának valamennyi dolgozója megkapta az értesítést arról, hogy már Bayerné az OVSZ felelős aláíró vezetője.

 

Az aneszteziológus–sportorvos Bayerné eddig a vérellátó általános főigazgató-helyettesként dolgozott, 2016-ban szinte Drexler Donáttal együtt érkezett a szolgálathoz. Mindketten szegediek, közös vállalkozásaikban éveket töltöttek együtt.

 

Drexlert 2012-ben kinevezték a kórházak központi beszerzéseit intéző Egészségügyi Ellátó Központ Zrt. vezérigazgatójává. Az OVSZ-hez való távozásáig, 2016. szeptemberig ott dolgozott, és az igazgatóságban 2015-től Bayerné is helyet kapott. Ezt a pozíciót 2017 februárjáig meg is tartotta amellett, hogy 2016 szeptemberétől az OVSZ általános főigazgató-helyettesi feladatait is ellátja.

 






Bayerné Matusovits Andrea továbbá magánorvosként praktizál az Életmód Orvosi Központban, de a Sportkórház is munkatársai között tudja, legalábbis az Országos Sportegészségügyi Központ a sportolók szűréseit végző keretorvosainak névsorában benne van. Ezen kívül, a Sportorvosi Központ internetes tájékoztatója szerint sportorvosként amatőr és profi sportolók vizsgálatával, prevencióval és gyógyító ellátással, teljesítményfelméréssel és -optimalizálással foglalkozik rendelésein.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top