Politika

Hatalmas árulást követett el Orbán Viktor – megmutatjuk

Kép forrása: MTI

A választások előtt Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette, hogy extra, 12.000 forintos fűtéstámogatásban részesülnek azok, akik gázzal, vagy távfűtéssel melegítik otthonaikat. Majd ezt kiterjesztette mindazokra, akik szociális alapon kapnak tűzifát. Azonban sokak a mai napig nem élvezhetik ennek anyagi előnyeit, ezzel szemben akadnak olyanok is, akik duplán, vagy triplán kapták meg.






 

Néhány olvasónk tájékoztatott minket arról, hogy a szomszédja abban a szerencsés helyzetben van, hogy egyfelől megkapta az első 12.000-et a távfűtésre, a második körben még ugyan ennyit a gázra (ugyanis gázzal főznek), és mivel nyaralójuk is van, annak a gázár támogatásába is beszállt a kormány. Ez az összeg barátok között is háromszor 12.000 forint, vagyis 36.000.

 

Ahogyan az egykulcsos adóval, a fűtéstámogatással is azok jártak jobban, akik szerencsés helyen élnek és még nyaraló fenntartására is futja.

Ezzel szemben

MÉG MINDIG AKAD 280 OLYAN TELEPÜLÉS, AHOL A KORMÁNYNAK MÉG A MAI NAPIG NEM SIKERÜLT SEMMILYEN TÁMOGATÁST ADNIA.

 






A következő kampányig pedig nagy valószínűséggel ez így is marad…

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top