Politika

Orbán Viktor ügyvédje szerint a hajléktalanok azért élnek az utcán, mert nem szeretik a szabályokat

Bajkai István Fotó: Youtube

Bajkai István fideszes országgyűlési képviselő szerint nem nevezhető normális helyzetnek, ha valakik közterületen padokat foglalnak el vagy aluljárókban elkerített részeken élik az életüket – írja az MTI.






 

Bajkai István
Fotó: Youtube

 

A volt erzsébetvárosi alpolgármester – aki Orbán Viktor és családja, így Tiborcz István és Orbán Ráhel jogi képviseletét is rendszeresen ellátja – az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában arról beszélt, hogy kéri a Fidesz a kormánytól: a most zajló alkotmánymódosítási folyamatban teremtsék meg annak jogi feltételeit, hogy ne legyen a jelenlegi formában megengedett az életvitelszerű közterületen tartózkodás.

 

Bajkai István hozzátette, a hajléktalanoknak nem kellene az utcán élniük, hiszen megfelelő kapacitással állnak rendelkezésre nappali és éjjeli szállások. – Megjegyzem, az ő emberi méltóságukat

is

sérti, ahogy ők élnek – mondta a képviselő, hozzátéve, hogy valószínűleg sokan azért nem használják a szálláshelyeket, mert nem szeretnének szabályok között élni.






 

Bajkai István a Fidesz terézvárosi-erzsébetvárosi képviselőjelöltje volt az április 8-i országgyűlési választásokon. Főleg az ételosztási akcióival és a Fásy Ádám mellett bemutatott zongorajátékával hívta fel magára a figyelmet. arról, hogy az ügyvédi irodája és a közbeszerzési tanácsadó cége is szétnyeri magát az állami megbízásokon, ebben a cikkünkben írtunk részletesen.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top