Belföld

Viharos széllel és esővel közelít a hétvége

hvg.hu

Mintha egy kis ősz vegyült volna a nyárba.






 

Csütörtökön általában erősen felhős vagy borult lesz az ég, és összességében több alkalommal, a nap második felében inkább csak délen és keleten valószínű eső, zápor, emellett elszórtan – főként keleten – zivatarok alakulhatnak ki. A hajnali óráktól a szél egyre nagyobb területen északiasra fordul és az Alföld délkeleti részeit leszámítva megerősödik, sőt a Dunántúlon és a Zempléni-hegység körül viharos széllökések is lehetnek. A hőmérséklet délután 18 és 26 fok körül alakul. Késő estére 16 és 20 fok közé csökken a hőmérséklet.

 

Pénteken nagyrészt erősen felhős vagy borult lesz az ég. Többfelé várható eső, zápor, helyenként zivatar. Az északi, északkeleti szél megélénkül, a Dunántúlon nagy területen megerősödik, zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 26 fok között alakul.






 

szombat pedig még messze van.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top