Belföld

Ittas vezetés miatt kapcsolták le a Viszkist

Fotó: Labancz Viktória / Viasat3

A rendőrök szondáztatták, majd el is vették a jogosítványát.

 

Ambrus Attila egy hete Szegeden volt egy fesztiválon, ahol nem tudott dönteni a kérdésben, hogy iszik-e vagy vezet. „Három napig voltam egy rendezvényen, szombatról vasárnapra pedig az autómat akartam átvinni a szállásomra, mert nem akartam ott hagyni, ahol parkoltam, mivel ott már nem őrizték” – mondta a Blikknek a Viszkis, hozzátéve, hogy ivott – egész pontosan két pálinkát –, de nem volt részeg. A rendőrök megállították, és a szondáztatás után azonnal elvették a jogosítványát.

 






Ambrus most a tárgyalást várja, ahol kiderül, hogy mennyi ideig marad jogosítvány nélkül, és hogy mekkora pénzbírságot kell fizetnie. „Nem könnyű, mert sok helyre járok, sok programom van, autó nélkül pedig nehéz” – osztotta meg a problémát a Blikkel.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top