Politika

Semjén: Senkinek semmi köze a vadászataimhoz

hvg.hu

Miután kiderült, hogy Orbán helyettese, a KDNP elnöke Kanadában is járt kétszer vadászaton, Bayer Zsolt az Echo TV-n kifaggatta arról, mi a helyzet most ezekkel a vadászatokkal.






 

Tavaly kétszer is vadászott az északnyugat-kanadai Fort St. Johnban Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, írtuk nemrég a 444 alapján. Vadászott Kanadában bölényre, farkasra és szarvasokra. A portál szerint ezeket az utakat valószínűleg ugyanúgy ajándékba kapta, mint a svédországi túrákat, mert a többmilliós kiadások ellenére még növelte is a megtakarításait.

 






A miniszterelnök-helyettes mindkét alkalommal olyan magyar kísérővel indult el, akinek cége 2,2 millió forintnak megfelelő amerikai dollárért cserébe kínál hasonló bölényvadászatokat British Columbiában. Ez azonban nem a teljes összeg, a kilövési engedélyért külön kell fizetni, de az utazásért és a természetvédelmi területek használatáért is.

 

Most újfent 444 írja az Echo TV és a Bayer show alapján, hogy amikor a műsorvezető-publicista rákérdezett arra, a KDNP elnöke miért nem tüntette fel mindezt a vagyonnyilatkozatában, ezeket az utakat nem kell feltüntetni, mert ezek ajándékok és nem a képviselői megbízatásával összefüggésben kapta őket. „Tehát maga a vagyonnyilatkozat zárja ki, hogy oda beírja az ember.”

 

Elismerés, mondta, hogy csak a vadászatok miatt támadják, nem pedig más tevékenysége miatt. A külföldi vadászatokról Semjén ezután sem akar lemondani: „A szabadidőmben el fogok fogadni barátaimtól meghívásokat, hogy kísérjem el el őket vadászútjaimra, és miután ez a magánéletemnek a része, ezért ehhez senkinek semmi köze. Következésképpen indiszkréció lenne, ha én arról nyilatkoznék, hogy kivel, hol, mikor vadásztam.”

 






Volt, aki felvetette Semjénnek, álljon le a vadászatokkal, de Semjén attól tart, hogy a normalitást vesztené el, ha lemondana a vadászatról. „Az egész politikát addig csinálom, amíg az ember normális lehet.” Úgy érzi, hogy a normalitást vesztené el, ha a „bulvársajtó hülyeségei miatt” megváltoztatná a magánéletét. Ezért esze ágában sincsen abbahagyni a vadászatot. Ahhoz, hogy a politikai munkáját el tudja végezni, ahhoz kell egy családi háttér és kell egy normalitás, aminek nála része a vadászat is.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top