Politika

Így őrizte a Fidesz frakcióigazgatója, hogy mindenki jó gombot nyomjon a Stop Sorosnál

hvg.hu

Biztos, ami biztos, állva őrködött a Stop Soros szerdai végszavazásánál a Fidesz frakcióigazgatója, hogy a kormánypárti képviselők közül mindenki a helyes gombot nyomja meg.






 

© hvg.hu

 

A pártok képviselőcsoportjainál amúgy megszokott, hogy a frakcióvezető vagy a frakcióigazgató a szavazás előtt bekiabálja, hogy hogyan szavazzanak az adott frakció tagjai (hiszen a képviselők közül csak kevesen követik pontról pontra a szavazások mentetét, olvasnak, beszélgetnek). Az ülésteremben ilyenkor teljes a hangzavar, amikor a hét képviselőcsoport vezetőjétől egyszerre hangzik fel, hogy “Igeeen!”, illetve “Neeeeem!”.

 

A Stop Soros szerdai – szimbolikus – szavazása előtt Balla György láthatóan nem bízta a véletlenre, még fel is állt, nehogy felszólítása belevesszen ebbe a hangorkánba, és valaki a hátsó sorokban (itt ül például két volt miniszter: Balog Zoltán és Lázár János) esetleg a frakcióállásponttal ellentétesen szavazzon.






 

Az eredménye meg is lett: a javaslat elfogadásához bőven meglett a szükséges kétharmad, pláne, hogy azt a kormánypárti képviselőkön kívül a Jobbik és Ritter Imre, a német nemzetiség képviselője is megszavazta.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top