Politika

Addig vegzálták a fideszes lakók a Magyar Hang újságíróit, amíg el nem költöztek a szerkesztőségből

168ora.hu

Egy kétszobás, Bartók Béla úti lakásban készül június óta a Magyar Hang. A Magyar Nemzet megszüntetése után a lap munkatársai által életre hívott hetilapnak ez már a második szerkesztősége, kezdetben ugyanis egy budai sörkertben ülésezett a szerkesztőség.






 

Később egy baráti felajánlásnak köszönhetően egy üres kétszobás lakásba költöztek, ez tartós megoldásnak tűnt, habár a szerkesztőség tagjainak nagy része így is otthon kénytelen dolgozni, mert egyszerűen nem férnének el ennyien ekkora helyen.

 

Csakhogy – mint György Zsombor főszerkesztő a Népszavának elmondta – nemrég levelet írt nekik a közös képviselő, hogy a lakók panaszkodnak. Szerintük a Magyar Hang munkatársai

„gyakran este nyolc után is hangosan nevetnek”, és néha „dől a cigarettafüst ki az ablakon”.

 

Fotó: 168 óra

 

György Zsombor viszont azt állítja, hogy ebből semmi nem igaz. A főszerkesztő szerint

azért kell menniük, mert néhány, a lakóközösségre nagy befolyással bíró, kormánypárti érzelmű lakónak csípi a szemét a kormánykritikus Magyar Hang.

 

De nem akarnak konfliktust, ezért elmennek. Most olyan helyiséget keresnek, ami előbb-utóbb közösségi térként is működhet majd az olvasók számára.






 

A Magyar Hang 6500 példányban fogy, a standokon 4300-4700 darabot adnak el belőle minden héten és van már 2100 előfizetőjük is. Hirdetőt persze még nem találtak.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top