Politika

Orbán türelmesen meghallgatta a HVG kérdéseit, majd közölte, hogy decemberben válaszol rájuk

168ora.hu | MTI

Véget vetett az utolsó, úgy, ahogy még működő lehetőségnek Orbán Viktor, hogy újságírók kérdezhessenek tőle bármit is. Bár interjút több mint tizenkét éve nem ad kormánykritikus orgánumnak és a sajtótájékoztatóin is többnyire csak a baráti média képviselőit szólítja fel, a parlament folyosóján néhány évig, egy-egy rohanás alatt még ímmel-ámmal szóba állt néhány valódi újságíróval is.






 

hvg.hu szerint azonban úgy tűnik, ennek az utolsó, ötven másodperces műfajnak is vége, a parlament pénteki ülésnapján a folyosón nyugodt léptekkel haladó Orbán Viktor már csak azt hajtogatta a felé tartó újságíróknak:

– A kollektív zaklatás csúnya dolog.

 

A miniszterelnök ezután a hvg.hu valamennyi kérdését meghallgatta a képviselői fizetésemelésről és az ápolási díj emelésének elutasításáról, Oroszországról, Simicska Lajosról, de mindegyikre azt válaszolta, hogy

majd decemberben tart egy sajtótájékoztatót, és ott válaszol az év hátralévő részében összegyűlő kérdésekre.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top