Politika

A kormány válaszol: azért van több szurkoló, mert új stadionokat építettek

hvg.hu

Milyen kár, hogy a számok már egész mást mondanak.






 

Jobbikos képviselők intéztek kérdést Orbán Viktor miniszterelnökhöz focis témában, de helyette Dömötör Csaba válaszolt, aki a 444 beszámolója szerint magát elragadtatva fogalmazott.

Dömötör azt mondta,

szeretném arra is felhívni a figyelmüket, hogy a labdarúgó-mérkőzések nézőszám-növekedésében nagy szerepet játszottak a stadionépítések, korszerűsítések, mint ahogy a kamerarendszerek kiépítése, valamint a névre szóló jegyértékesítés bevezetése is. A sportszervezetek által alkalmazott beléptető és klubkártya-rendszerek célja, hogy a mérkőzések családbarát események lehessenek, és a szurkolók biztonságban érezhessék magukat.

 

444 cikkében a nézőszám-növekedés kapcsán idézi a magyarfutball.huösszesítését, amely szerint a nézőszám meccsenként a 2009/2010-es szezonban 3115 fő volt, 2014/2015-ben 2505, míg az utolsó befejezett, 2017/2018-as szezonban pedig 2907.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top