Belföld

33 fokot mértek a felújított 3-as metró kocsijaiban

hvg.hu

A vagon padlója ennél is melegebb volt, ott 40 foknál is többet mutatott a mérőeszköz.






 

Az RTL Híradójának stábja több fővárosi járatot is tesztelt, arra voltak kíváncsiak, melyiken mekkora hőmérsékletet kell elviselniük az utasoknak.

Kiderült, hogy a kinti hőséghez képest alig valamivel jobb a helyzet: a klímás metrópótlókon 29, a klímamentes járatokon azonban már lényegesen melegebbet, 33 fokot mértek. A régi villamosokon a legrosszabb a helyzet, 35 fokot mutatott a hőmérő.

 

 

A híradó stábja a 3-as metró kocsijait is ellenőrizte. A felújított vagonokban nincs klíma, csak egy szellőztetőrendszer, de így is 33 fokot tapasztaltak. Az orosz szerelvények padlója az összes járműnél nézett értékeknél többet mutatott, 40 fokos volt.

Tarlós István főpolgármester korábban azt mondta, ő is szeretne klímát a szerelvényekbe – bár korábbi interjúnkban még azzal viccelődött, hogy ilyen alapon büfékocsit is lehetne követelni beléjük.

A csatorna munkatársai keresték a BKV-t, hogy szerintük elfogadható-e ez a hőmérséklet a metróvagonokban, de a társaság még nem válaszolt.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top