Politika

És akkor Garancsiék felhúzták az ország legnagyobb irodaházát

hvg.hu

Elkészült a Magyar Telekom új székháza a Fradi-stadion mellett. Utóbbit egyébként szintén Garancsiék építették.

 






Határidőre átvehette az elkészült Telekom-székházat a fejlesztő Wing Zrt. a kivitelező Market Zrt.-től – értesült a Magyar Építők portál. A használatba vételi engedély jogerőre emelkedett, így a bérlő – tehát a Magyar Telekom Nyrt. – elkezdhet beköltözni.

 

A 104 ezer négyzetméteres épületben 4500-an dolgoznak majd. Az alapkövet 2016 novemberében helyezték el, az azóta eltelt szűk két évben pedig több rekordot is megdöntött a Market. Ilyen például a bejáratnál található hét, 22 méter magas pillér, vagy a több mint 15 ezer négyzetméteres, elemes üveghomlokzat.

 

De nem a Telekom az egyetlen hazai nagyvállalat, amely gigantikus székházberuházást valósít meg éppen. A Molnak szintén egy Garancsi-projekt kellős közepén, a Kopaszi-gáton álmodtak felhőkarcolónak is nevezett, 120 méteres toronyházat (a projektet az olajtársaság kivásárolta a Market-féle BudaPart-beruházásból), az OTP pedig a tizenharmadik kerületben kap új komplexumot, ahová beköltöztetik majdnem az összes, jelenleg 27 helyen dolgozó irodistát.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top