Politika

Generációk együttműködésével készülnek a Fidesz eltiprására

Pestibulvar.hu

Szeptember 30-án a XV. kerületben időközi választást tartanak, ahol a Fidesz László Tamás korábbi polgármestert indítja, az ellenzék pedig Haju László polgármester utódját, Németh Angéla jelenlegi alpolgármestert. A kerületben nem rég kezdődött meg a kampány, de Angéla stábjának már most sikerült lázba hoznia a választókat és a segítőket egyaránt.


 

Nem igazán beszélhetünk a XV. kerületben politikai apátiáról, holott a Fidesz győzelme után ez országosan is jellemező sajátosság. Rákospalotán összpontosulnak a kormányellenes erők, még vidéki segítők is érkeztek, ráadásul több generáció képviseletében.

 

Csendesné Murányi Ibolya az MSZP nőtagozatának alelnöke és a párt elnökségi tagja Somogy megyéből jött Németh Angéla kampányát segíteni, hogy kifejezze támogatását az általa képviselt nők nevében. Elmondása szerint egy nagyon ígéretes kampányra számítanak, ahol a generációk előszeretettel működnek együtt, hiszen a legfiatalabb korosztálytól a nyugdíjas aktivistáig mindenki előfordul a jelenlegi megbízott polgármester győzelméért folytatott kampányban.

Remek példa erre Bihal Dávid, a szocialisták elnökségi tagja, aki ugyan nincs még harminc, mégis remek koordinációval segíti a kampányt, összedolgozva mind a nőtagozat, mind az idősebb generáció szakembereivel. Bihal a Pesti Bulvárnak azt mondta, számos kampányban vett már részt, de a XV. kerületi időközi a legígéretesebbek közé tartozik.

 

Szeptember 30-án eldől, hogy mennyiben változott április óta a magyarok nézőpontja, és sikerül-e Németh Angélát megválasztani, hogy a helyiek kívánalmára sikerüljön felvirágoztatni a XV. kerületet.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top