Belföld

Kásler Miklós megszegte a tízparancsolatot

“A tízparancsolat egy tökéletes törvénykönyv, mert ha valaki betartja, akkor nem ütközik össze a törvénnyel. A tízparancsolat tökéletes etikai kódex is, mert ha valaki betartja, nem ütközik össze az embertársaival, a társadalommal. Végezetül pedig népegészségügyi program is, mert annak betartásával számos súlyos betegséget megelőzhetünk” – mondta Kásler Miklós még áprilisban, a Mandinernek adott interjújában.





 

 

Mint ismert, Székely Lászlót, az Országos Kardiológiai Intézet szívsebészét Kásler Miklós miniszter nyomására bocsátották elszeptember közepén azonnali hatállyal, így már arra sem volt módja, hogy a vállalt műtéteket elvégezze. Csütörtök reggel meghalt Székely egyik betege, aki hiába várt arra, hogy megműtsék.

Az 55 éves férfinak átszakadt a főverőere, pedig akár meg is operálhatták volna. Július közepén vizsgálták meg az Országos Kardiológia Intézetben. Kiderült, speciális egyedi gyártású érimplantátumra van szüksége.

 

Az orvosa elindította az eszköz legyártásához, és beültetéséhez előírt engedélyezési folyamatot, ám mire azok megérkeztek, Székely László elbocsátása már folyamatban volt. Így a beteg műtéti előjegyzése sem történhetett meg.

Úgy tűnik, az eset kapcsán a szocialistáknak a tízparancsolatból a “Ne ölj!” parancsolat jutott eszükbe, ugyanis rövid közleményükben csak annyit írtak: Gyilkosok!

 

 

 

 

forrás: sztarklikk.hu

 




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top