Belföld

Deutsch Tamás: ez több, mint hazaárulás

Szerdán volt a Sargentini-jelentésre reagáló határozati javaslat vitája az Országgyűlésben. A Fidesz szerint minden magyar képviselőnek vissza kellett volna utasítania a Sargentini-jelentést, az ellenzéki képviselők viszont úgy látják, hogy éppen a parlamenti többséggel szemben kell megvédeni a magyarok jogait. Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője az ECHO TV Napi aktuális című műsorában elmondta: a magyar érdeket teljesen világosan és jól érthetően megfogalmazták a magyar polgárok.





 

 

Deutsch Tamás kiemelte: a 2018-as parlamenti választásokon, sok más országhoz hasonlóan, Magyarországon is a bevándorlás kérdése volt napirenden. A magyar polgárok világossá tették, nem akarják, hogy Magyarország bevándorló országgá váljon.

Innentől kezdve a magyar polgárok által kifejtett akaratot képviselők a magyar érdeket képviselik, akik ezzel szemben foglalnak állást, azok szembefordulnak a magyarok akaratával és a saját hazájukkal – fogalmazott. Hozzátette, ez egy nagyon egyszerű, a polgárok akaratnyilvánítása alapján eldönthető kérdés, hogy ki az, aki hazafi módjára viselkedik. Bárki, bármit mond, a magyar álláspont képviselete a tömeges Európába özönlő bevándorlóhullám elutasítása, Magyarország megvédése.

 

Tóth Kriszta azon kérdésére, szerinte hazaárulók-e azok az ellenzéki európai parlamenti képviselők, akik megszavazták a Sargentini-jelentést Deutsch Tamás úgy fogalmazott: tartalmilag egyetért, a véleménye viszont súlyosabb és sokkal többről van szó, mint hazaárulásról.

Nem kitalálni kell, hogy a magyar polgároknak mi a véleménye. A jogállam és a demokrácia legalapvetőbb intézményének a működésén keresztül a magyar polgárok milliói elmondták, mit akarnak és várnak el. Ennek az elvárásnak a képviselete kötelessége a magyar európai parlamenti képviselőknek.

Ezzel az állásponttal szembe fordultak a baloldali, liberális és zöld képviselők, valamint az LMP-s és jobbikos képviselők is sunnyogtak.

 

 

 

 

forrás: sztarklikk.hu

 




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top