Belföld

Herczeg Zoltán: ebből akár kormánybuktatás is lehetne

Örvendetes, hogy Fluor Tominak van politikai véleménye, és az is, hogy ilyen direkt módon ad neki hangot – nyilatkozta Herczeg Zoltán a Sztárklikknek. Az ismert divattervező szerint a Wellhello frontembere joggal illette radikális kritikával a „török szultánt”, de a véleményét lefordíthatná magyarra is.





 

Hiszen Herczeg szerint Fluor Tomi nem csak Erdogant kritizálta, hanem közvetve a vendéglátóját is, amikor többes számban fogalmazva azt írta ki, hogy faszkalap diktátoroknak nincsen helye az országban. „Madarat tolláról, embert a barátjáról. Kire gondoljak még?” – tette fel a kérdést a divatguru. Innen már csak egy lépés lenne szerinte az áthallásoknak tisztán hangot adni, és egyértelművé tenni, hogy sajnos Magyarország vezetője is pontosan abba az irányba tart, amelybe az orosz, vagy éppen a török elnök vezette az országát.

Az, hogy Erdogan egy faszkalap, engem nem különösebben kell érdekeljen. Az viszont, ha a magyar miniszterelnök vele barátkozik, vele bizniszel, meg úgy bánik vele, mint egy keresztapával, nagyon is érdekel, mert itt az én hazámról van szó, és én egy Kis-Svájcban akarok élni, nem pedig egy Kis-Törökországban – jelentette ki.

 

Orbán Viktor nyilvánvalóan ezt az illiberális orosz-török modellt veszi át a nyugati helyett, és ez az, amit a Fluor Tomi sajnos nem mondott ki – közölte Herczeg Zoltán. Márpedig megtehette volna – fűzte hozzá –, mert ha a Wellhello a magyar vezetésről is ilyen tökösen és ilyen nyíltan fejezné ki a véleményét, az sokak szemét ráirányítaná arra, hogy itthon nagyon rossz irányba mennek a dolgok.

Ha az ország legnépszerűbb és legnagyobb rajongótáborait maga mögött tudó 4-5 zenei produkció tagjai vállalnák a valós véleményüket, amit négyszemközti beszélgetéseinkben egyébként egytől-egyik vállalnak, akkor a mögöttük álló százezrekkel, sőt milliókkal összeadódva jóval komolyabb tömeget tennének ki, mint a Fidesz választói.

Ez a több milliós rajongótábor ráadásul nem egy hazugságra, gyűlöletre, megfélemlítésre épített, 5 meg 10 ezer forintos Erzsébet utalványokból összevásárolt tömeg, hanem valódi teljesítményre, valódi szeretetre, elismerésre épülő rajongói közösségek, amik ennélfogva sokkal erősebbek – fejtette ki. Természetesen megkérdeztük Herczeg Zoltánt, melyik az a 4-5 zenekar, akikről beszél. A már említett Wellhello mellett a divattervező Majkát, a Tankcsapdát, a Quimbyt és a Hooliganst is megnevezte.

Ha ez az öt zenekar, ne adj’ Isten az összes többi is beállna egy kampányba, és kinyilvánítanák, hogy a lopásra, a gyűlöletre és hazugságra épülő jelenlegi rendszer helyett a szabad alkotásban, az emberi jóságban és a valódi munkában és teljesítményben hisznek, abból akár kormánybuktatás is lehetne – jelentette ki.

De – világított rá -, „sajnos addig, míg a falunapokból, önkormányzati fesztiválokból és egyéb, ingyenes közösségi rendezvényekből, tehát végső soron állami pénzekből, tehát függésből élnek, ez sajnos teljességgel elképzelhetetlen. Ezért lenne szükség működő, piaci alapokra a mindentudó állami atyuska helyett. A fejlett nyugaton hogy nézne az ki, ha a Metallica Bush vagy Reagen miatt lenne ilyen sikeres…?”

 

 

 

forrás: sztarklikk.hu

 




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top