Belföld

Megvalósul Orbán Viktor rémálma

Tényleg összeáll 2019-ig a magyar miniszterelnök két kedvenc nyugati főellensége – írja az Azonnali.





 

A holland miniszterelnök Mark Rutte és a francia elnök Emmanuel Macron és több európai vezető megállapodott, és ennek értelmében a jövő évben együtt indul és kampányol az ALDE (Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért) és Macron mozgalma, az En Marche.

Az Azonnali szerint ez gyakorlatilag Orbán Viktor rémálma – vagy épp a legnagyobb szerencséje –, hiszen így hivatalosan is összeáll a Sargentini-jelentés óta már riogató plakátokon is szereplő Guy Verhoftstadt azzal a Macronnal, aki bevallottan a magyar miniszterelnököt tartja európai főellenségének.

 

„Felkészültünk rá, hogy csatlakozzunk Macronhoz és az En Marche-hoz, és az EP második legerősebbjévé váljunk” – mondta egy Rutte-hoz közeli forrás a Politicónak.

A portál információi szerint, ha a Momentum bejut az EP-be 2019-ben, akkor az ALDE frakciójához csatlakoznának.

 

 

 

forrás: sztarklikk.hu

 




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top