Belföld

Tarlós kitilthatja az autókat Budapest belvárosából

A Kossuth Rádiónak adott interjújában Tarlós István azt mondta, hogy Budapest belvárosának autómentesítése is szerepel a hosszú távú fejlesztési tervek között.





 

 

A főpolgármester újraindulásának egyik legfontosabb feltétele a Budapest Fejlesztési Tanács létrehozása volt, aminek társelnöke a miniszterelnök és a főpolgármester lesznek.

Az ebben foglalt fejlesztések egy részénél kimondottan hosszabb távon gondolkodnak, melyek 2030-ig történő fejlesztéseket és megvalósulási határidőket jelentenek.

Ami a várható fejlesztéseket illeti, egy 62 pontból álló lista foglalja össze azokat a projekteket, amelyek a következő években összesen 1100 milliárd forintból valósulhatnak meg.

A listán közterület-fejlesztések, épületek felújításai, újabbak kialakítása és teljes városrészek megújítása szerepel, az azokhoz tartozó közlekedési kapcsolatok fejlesztésével együtt.

 

 

 

forrás: vezess.hu

 




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top