Politika

A pofátlanság netovábbja, amivel a Fidesz reagált Verhofstadt interjújára

Pestibulvar.hu

Ezúttal Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgatónak gurult el a gyógyszere.


 

Úgy látszik, nem volt elég a kormánypártnak, hogy egy manipulált, hazug videóval már külföldön is megpróbálja lejáratni Guy Verhofstadtot, az Európai Parlament liberális frakcióvezetőjét, a Fidesz kommunikációs igazgatójának most sikerült egy újabbat rúgnia a belga politikusba.

 

Hidvéghi Balázs Verhofstadt 168 Órás interjúja kapcsán ragadta magához a mikrofont. Amint arról beszámoltunk, az ALDE frakcióvezetője tegnap keményen bírálta az Orbán-kormányt. Többek között elmondta, hogy szerinte azért hazudozik róla a magyar adófizetők pénzén a Fidesz, hogy elterelje a figyelmet arról, hogy már a saját európai pártcsaládja is ellene szavazott a magyar jogállamiság kérdésében.

Hidvéghi szerint persze erről szó sincs, szerinte ugyanis Verhofstadtból csak a “beteges gyűlölet” beszél, és valójában azért “fröcsög”, mert a magyar emberek nemet mondtak a bevándorláspárti politikájára. Mint fogalmazott: nem ők, hanem Verhofstadt jelenti a legnagyobb veszélyt Európára és a kereszténységre.


 

Hogy ki jelent nagyobb veszélyt a kereszténységre, a jogegyenlőségért és a demokráciáért kiálló Verhofstadt, vagy az az Orbán-kormány, ami csak az elmúlt néhány napban hajléktalan emberek százait kezdte el vegzálni hatósági segítséggel, és ami a lakástakarék-törvénnyel fiatalok millióitól vette el a tisztességes előrelépés lehetőségét, mindenki döntse el saját maga.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top