Politika

Ezeknek semmi sem szent, most az egyik legnagyobb költőnkbe tapostak bele!

Pestibulvar.hu

Förmedvény, ami a Magyar Idők hasábjain megy. Mára ez a magát sajtónak hívó, papírra nyomtatott propaganda, és belső pártállami eligazító kiadvány végleg elvesztett mindent, ami a valósághoz kötné. Az, hogy ezen hasábokon esik egymásnak fideszes a fideszesnek, hogy ki a nagyobb magyar művész, meg ki érdemel támogatást meg ki nem, azt nagy ívben leszarom elkerülöm, mert nem érdekel. Dehogy névtelen senkik úgy akarnak maguknak elismertséget szerezni, hogy közben legnagyobb költőinket kezdik el pocskondiázni, az nálam túl megy minden határon.

“magukat középjobboldalinak mondó tagjai az első világháborús évfordulók kapcsán a baloldalt támogató, a baloldal által készpénzen megvásárolt ember keresztény magyar típusának, Ady Endrének a nevével fémjelzik a nagy háborút s annak magyar vonatkozásait. “


– írja Vastag “akárki” Andrea. Merthogy, “van nekünk olyan költőnk is, aki odaveszett az első világháborúban”, fedi fel felháborodásának okát. Igen! És van olyan költőnk is, aki a második világháborúban lőttek tarkón a keretlegények! Gondolom róla nem kíván megemlékezni, mert Radnóti haláláért bőven felelősök az akkori, “magukat középjobboldalinak” és kereszténynek nevező politikusok Horty vezetésével! Gondolom, ez már kellemetlenebb terület, miközben épp ezt a nemzetet a pusztulásba taszító embert próbálják foggal-körömmel rehabilitálni.

 

De tudom, a selejt, csak így tud felkapaszkodni, az igaz tehetség hátán, rosszabb esetben hulláján. Jön majd a sorban József Attila, biztos nem ússza meg sokak kedvence Rejtő Jenő, és mindenki, akik csak egy kicsit is nem kompatibilis az új iránnyal. Szánalmas világ jön.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top