Politika

Itt a lista: ők a legpofátlanabb fideszes képviselők

Fotó: Tóth Gergő

A legmeglepőbb, és leginkább érthetetlen húzása ezen a héten az volt a kormánynak,hogy egy tollvonással, 24 óra alatt kivégezte a lakástakarék pénztárakat. Lehet elemezni, hogy igazuk volt e az érvelésben vagy nem, mindenesetre egy szakmai, társadalmi vitát megért volna a dolog. A szerkesztőségben lefolytatott vitában arra jutottunk, hogy érdemesebb lett volna esetleg az állami támogatás mértékét csökkenteni, és megemelni a szerződéses összegeket, igazodva a jelen ingatlanpiaci helyzetekhez. Mindenesetre, amíg van kormánypropagandára 67 milliárd forint a költségvetésben, addig a lakáselőtakarékosság támogatására is kellene lenni 62 milliárdnak. 






 

Az egész történetben visszaköszön a Fidesz hatalomhoz való viszonya, és a fideszes képviselők elképesztő arcátlansága. Legalább azok a képviselőik, akiknek volt ilyen megtakarítása, legalább azok tartózkodhattak, vagy utasíthatták volna el a javaslatot. De, nem! Nekem már van, mások meg nem érdekelnek! Jól jegyezzék meg a következő listát, ők valószínűleg dobogósak a parlamenti pofátlansági rangsorban:

 






A vagyonbevallásokból a 444.hu kereste ki az összegeket.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!




Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top