Politika

Hernádi Judit: rettenetes végignézni, ahogy a rendőrök elviszik a hajléktalanokat

MTI / 168ora.hu

Hernádi Judit is részt vett a múlt vasárnapi tüntetésen a Parlament előtt, amelyen a hajléktalanság kriminalizálása ellen tüntettek neves közéleti emberek. A színésznő az ATV Egyenes Beszéd című műsorában elmondta, azért döntött úgy, hogy odaáll a kezdeményezés mellé, mert szerinte arról van szó, hogy „embereket biztos halálba, vagy afelé sodornak”.






 

Hernádi felidézte az elmúlt napokban bevitt hajléktalanok példáit: bilincsben elviszik az embert, egy külön szobában kell végighallgatnia az ítéletet, úgy, hogy nem szólhat közbe, majd kap egy 20 ezer forintos bírságot.

 

„Ez rettenetes. Mi lesz velük? Nem lehet elvenni, ahonnan már nincs. Kiveszik a kezükből, vagy a szájukból az ennivalót? Mi ez?” – sorolta a kérdéseket, majd hozzátette: rettenetesen fáj neki, hogy végig kell nézni, ahogy ezeket az embereket elviszik. Hernádi a műsorban elmondta: nem fél a közéleti szerepvállalási miatt, mert a szívében tudja, hogy jó ügyek mellé áll oda.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top