Belföld

Egymilliárd forrintért bérel orvosokat és asszisztenseket a Péterfy Kórház, hogy legyen kinek elvégeznie a műtéteket

168ora.hu

Egymilliárd forintért közvetít orvosokat és asszisztenseket és műtőssegédeket a Péterfy Kórház-Rendelőintézet Országos Traumatológiai Intézetnek egy eredetileg építőiparban utazó cég, a Wigwam-Bau Kft. – derül ki a 24.hu cikkéből. A portál a Közbeszerzési Értesítőre hivatkozva írja, hogy a tavaly augusztusi szerződés szerint a cég 48 hónapon át biztosít a kórháznak aneszteziológus szakembereket, egy időben maximum






  • 6 aneszteziológus szakorvost,
  • 8 műtős szakasszisztenst,
  • 8 aneszteziológus szakasszisztenst,
  • 8 műtőssegédet.

 

Az Állami Egészségügyi Eszközkezelő Központ (ÁEEK) a kiszervezést azzal magyarázta, hogy a várakozási időt akarják csökkenteni, amely enélkül jelentősen nőne a jelenlegi 4-5 héthez képest.

 

A Wigwam Bau egyébként több szálon kapcsolódik a Péterfy Kórházhoz. Fióktelepe az egészségügyi intézmény területén van., tulajdonosa és ügyvezetője, Tordai Andrea, pedig maga is szerepel a Péterfy Kórháznak közvetített szakemberek között, egyike a műtős szakasszisztenseknek. A 24.hi kérdéseire nem kaart válaszolni az ügyben.

 

Nemrég olvasói felvételek nyomán elsőként megírtuk, hogy a Péterfy Kórház hatalmas táblán keres munkatársakat a mútőssegédtől az ételszállítón át a villanyszerelőig.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top