Politika

Olyan hisztit levágott Németh Szilárd, hogy egy óvodás sírva könyöröghetne a receptért

Fotó: Tóth Gergő / Pestibulvar.hu

A Fidesz alelnöke természetesen ismét a bevándorlás miatt verte ki a magas cét.






 

Nyűgösre sikeredett Németh Szilárd sajtótájékoztatója kedden a Legfőbb Ügyészség épülete előtt. A kormánypárti politikus nem hazudtolta meg önmagát, témája ismét a bevándorlás volt, ezúttal a Migration Aid párttá alakulása került terítékre. A sajtótájékoztatón felkérte Polt Pétert, a kormány házi legfőbb ügyészét, hogy vizsgálja meg, törvényesen működik-e a

SOROS ÁLTAL KITARTOTT, BEVÁNDORLÁSSZERVEZŐ, MAGÁT CIVILNEK NEVEZŐ MIGRATION AID.

 

Ismeretes, a szervezet még a nyáron jelentette be, hogy Éjjeli Őrség néven párttá alakulnak, állításuk szerint a bevándorlási különadó kényszerítette őket erre a lépésre. Németh szerint a Migration Aid Soros György “csíkzsebéből kandikál ki”, és céljuk nem más, mint hogy egyre több migránssal árasszák el Európát. Ezt a politikus szerint mindenképp meg kell akadályozni, mint fogalmazott, “Soros sem húzhatja ki magát az adófizetési kötelezettségek alól”.

A kormányzat apokaliptikus őrültségeivel ellentétben mi úgy gondoljuk, mindössze annyiról van szó, hogy a Fidesz direkt kreált egy teljesen felesleges adónemet, hogy arra kényszerítse a bevándorlásban érintett civil szervezeteket, hogy pártformában legyenek kénytelenek folytatni a tevékenységüket. Mindezt azért, hogy később mutogatni tudjon rájuk, mondván, “tetszik látni, mi megmondtuk, hogy ezek a politikai erők itt bevándorlást szerveznek”. Mit ne mondjunk, amennyiben ez volt a cél, zseniálisan bejött, a Migration Aid bekapta a horgot.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top